Kalender Purnama

 

Sugeng enggal warsa 2014 dumateng poro sederek ingkang kinasih, Kalender 2015 niki sampun di lengkapi dinten pawetonan kale wulan purnomo (bulat merah) lan wulan tilemnipun (bulat hitam). Sumugi becik lan migunani, ugi sedoyo pinaringan kabejan, kawelasan lan katresnan :)

kalender-jawa-2015-new

***

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: